website wordt geladen...

Functies

Rainbow: het eerste reinigingssysteem ter wereld dat met water werkt

Het idee om stof en vuil met behulp van een separator in een kolkend waterbad te vangen werd in 1936 door de uitvinding van de Rainbow verwezenlijkt. Door de combinatie van separator, water en een HEPA-filter (Highly Effective Particle Arrestor) wordt de zeer hoge filterwerking van 99,999% bereikt. De Rainbow is dan ook het beste reinigingssysteem dat ooit heeft bestaan.

Beweeg u cursor over de nummers in de afbeelding en lees meer over de Rainbow!

De krachtige Hurricane motor

In de Rainbow zit een koolborstelloze motor, die met 23.000 toeren per minuut een constante sterke luchtstroom garandeert. Deze luchtstroom zorgt dat vuil en stof in het water worden gevangen. Door het gebruik van de nieuwste technologieën heeft de Rainbow motor een extra groot vermogen. Een functioneel design en de allerbeste materialen garanderen u een zeer lange levensduur. Dit blijkt ook uit de garantiebepalingen: 4 jaar op alle onderdelen en 8 jaar op de motor.

Waar is de stofzuigerzak?

De ouderwetse stofzuiger bewaart het opgezogen vuil in een stofzuigerzak. Een groot nadeel daarvan is dat door de toename van het opgezogen vuil steeds meer poriën van de stofzuigerzak, evenals van het filter, verstoppen. Hierdoor neemt de luchtstroom steeds meer af, met als gevolg dat ook de schoonmaak-capaciteit van dag tot dag minder wordt. Om te voorkomen dat de stofzuiger zijn schoonmaak-capaciteit verliest en een groot gedeelte van het vuil dus weer de lucht in wordt geblazen, zou u de stofzuigerzak en het filter steeds vaker moeten verwisselen. Dit brengt hoge kosten met zich mee.

In plaats van in een stofzuigerzak, wordt bij de Rainbow het vuil in water opgenomen. Het resultaat is dat er geen stof terug de lucht in wordt geblazen en u nooit meer stofzuigerzakken hoeft te kopen.

Accessoires

De RainJet/Vloertrekker

<strong>De RainJet/Vloertrekker</strong>

De RainbowMate

<strong>De RainbowMate</strong>

Rainbow MiniJet

<strong>Rainbow MiniJet<br /></strong>

De RainMate

<strong>De RainMate</strong>

 

Ga naar alle accessoires

CONTACT

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het onderstaand formulier.