website wordt geladen...

Functies

Rainbow: het eerste reinigingssysteem ter wereld dat met water werkt

Het idee om stof en vuil met behulp van een separator in een kolkend waterbad te vangen werd in 1936 door de uitvinding van de Rainbow verwezenlijkt. Door de combinatie van separator, water en een HEPA-filter (Highly Effective Particle Arrestor) wordt de zeer hoge filterwerking van 99,999% bereikt. De Rainbow is dan ook het beste reinigingssysteem dat ooit heeft bestaan.

Beweeg u cursor over de nummers in de afbeelding en lees meer over de Rainbow!

rainbow-srx-uitleg-nummers.png
1. WET DUST CAN’T FLY® (NAT STOF KAN NIET VLIEGEN)
De Rainbow gebruikt het krachtigste element van moeder natuur, water, om vuil en geurtjes op te vangen en geeft alleen natuurlijk schone, met water gewassen lucht terug naar uw huiselijke omgeving.

2. TWEE KEER ZO SCHOON
Dit unieke waterfiltratiesysteem vangt typisch huishoudelijk vuil op, terwijl de resterende microscopisch kleine deeltjes worden opgevangen door ons HEPA Neutralizer Filtration System. Deze tweetraps filtratiecombinatie verwijdert bijna 100% vuil en verontreinigingen uit uw huis.

3. HURRICANE® MOTOR
Onze krachtige Hurricane®-motor wordt aangedreven door technologie met geschakelde reluctantie (SR), heeft de kracht om uw zwaarste schoonmaakklussen aan te pakken en biedt een onbeperkte levensduur van de motor.

4. KRACHT EN CONTROLE BINNEN HANDBEREIK
We hebben de bedieningselementen zorgvuldig in een ergonomische handgreep geplaatst, waardoor nauwkeurige controle over elektrische accessoires mogelijk is.

5. SNEL VERBINDEN
Het verwisselen van opzetstukken en gereedschappen voor verschillende taken is in een handomdraai gebeurd.

6. LICHT VERPLAATSEN
De Rainbow volgt je van kamer tot kamer op zijn gemakkelijk manoeuvreerbare dolly. Een rubberen stootrand beschermt uw muren en meubels.

7. INGEBOUWDE LED-LAMPEN
Verlicht de ruimte die voor u ligt, zodat u nooit een plek mist.

8. SCHOONMAKEN VAN MUUR TOT MUUR
Vuil, haren van huisdieren en kruimels verdwijnen in de krachtige draaiende borstel van de Power Nozzle.

De krachtige Hurricane motor

In de Rainbow zit een koolborstelloze motor, die met 23.000 toeren per minuut een constante sterke luchtstroom garandeert. Deze luchtstroom zorgt dat vuil en stof in het water worden gevangen. Door het gebruik van de nieuwste technologieën heeft de Rainbow motor een extra groot vermogen. Een functioneel design en de allerbeste materialen garanderen u een zeer lange levensduur. Dit blijkt ook uit de garantiebepalingen: 4 jaar op alle onderdelen en 8 jaar op de motor.RainbowSRX-animation2-benelux.gif

Waar is de stofzuigerzak?

De ouderwetse stofzuiger bewaart het opgezogen vuil in een stofzuigerzak. Een groot nadeel daarvan is dat door de toename van het opgezogen vuil steeds meer poriën van de stofzuigerzak, evenals van het filter, verstoppen. Hierdoor neemt de luchtstroom steeds meer af, met als gevolg dat ook de schoonmaak-capaciteit van dag tot dag minder wordt. Om te voorkomen dat de stofzuiger zijn schoonmaak-capaciteit verliest en een groot gedeelte van het vuil dus weer de lucht in wordt geblazen, zou u de stofzuigerzak en het filter steeds vaker moeten verwisselen. Dit brengt hoge kosten met zich mee.

In plaats van in een stofzuigerzak, wordt bij de Rainbow het vuil in water opgenomen. Het resultaat is dat er geen stof terug de lucht in wordt geblazen en u nooit meer stofzuigerzakken hoeft te kopen.

Accessoires

De RainJet/Vloertrekker

<strong>De RainJet/Vloertrekker</strong>

De RainbowMate

<strong>De RainbowMate</strong>

Rainbow MiniJet

<strong>Rainbow MiniJet<br /></strong>

De AquaMate

<strong>De AquaMate</strong>

 

Ga naar alle accessoires

CONTACT

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het onderstaand formulier.