website wordt geladen...

Gebruik

Stofzuigen zonder zak

Het Rainbow reinigingssysteem verbindt op een unieke manier het principe hydrodynamiek (water in beweging) en aerodynamiek (lucht in beweging). Het reinigt zeer effectief doordat het vuil in water wordt gevangen en hierdoor tegelijkertijd de lucht gefilterd wordt.

De separator van de Rainbow, welke geruisloos en met een indrukwekkende snelheid ronddraait, maakt dit alles mogelijk. De Rainbow beschikt over een lichtgewicht watertank waarin het vuil wordt opgevangen en welke u na ieder gebruik leegt.

Ontelbare mogelijkheden

Het Rainbow Reinigingssysteem biedt talloze mogelijkheden om vuil definitief uit uw woning (of auto!) te verwijderen. Een kleine opsomming van de mogelijkheden; Stof- en waterzuigen, luchtwassen, aromatherapie, het verwijderen van (onaangename) geuren, tapijtreiniging: nat en droog, reinigen van de afvoer, gladde vloeren nat kunnen reinigen, matrassen schoonmaken, vacumeren, blazen en veel meer... 

Laat u inspireren!

Het Rainbow reinigingssysteem biedt talloze mogelijkheden

Het Rainbow-reinigingssysteem verwijdert effectief vuil uit uw huis. Laat u inspireren!

Luchtwassen, aromatherapie, stofzuigen, waterzuigen, nat en droog tapijt reinigen, Vlekverwijdering, vegen en stofzuigen van gladde vloeren, vacumeren, matrassen reinigen, radiator- en afvoerreiniging en nog veel meer.

Power Nozzle - elektrisch mondstuk. Tapijten en matrassen reinig je moeiteloos met het elektrische mondstuk. Vuil, dierenharen, kruimels en pluisjes verdwijnen door de roterende borstels. De led-lampjes zorgen voor een perfecte verlichting. Geen enkel punt wordt meer over het hoofd gezien.
AquaMate - Professionele natreiniger. Met de Aqua Mate kunt u uw tapijten en tapijten professioneel reinigen. De roterende borstel masseert de shampoo zacht en moeiteloos diep in de tapijtvezels. Verwijdert diepgeworteld vuil en vlekken.
Rainjet compleet - Natte reiniger voor gladde vloeren. Veeg en droog in een mum van tijd. Uitgerust met een Spons, borstel en een microvezeldoek. Precies dat Klik op de bestaande zuigleiding. Professionele zuiverheid omdat je dat bent werk altijd met vers water en houd het vuile water erin de regenboogwatertank wordt aangezogen. Klein in opslag.
RainbowMate - hand-turbomondstuk. Met de handige Rainbow Mate wordt het reinigen van bekleding zelfs in de auto een plezier. Je kunt er natuurlijk ook gestoffeerde meubels, stoelen, hoekbanken en trappen mee schoonmaken. Eigenaren van huisdieren zijn er dol op.
Met het kleine bekledingsmondstuk verwijder je het vuil van je bekleding en kussens. De levensduur en de kleurintensiteit worden uitgelicht.
Met de stofborstel maak je kwetsbare plekken zoals planten, vensterbanken, jaloezieën, lampenkappen, lampen, boekenplanken, vitrines en nog veel meer schoon.
Zeer efficiënte vloerreiniging - met de vloer- en muurborstel zuigt u niet alleen het grove vuil van harde vloeren, maar verwijdert u ook fijnstof van plafonds en muren.
Met het kierenzuigmondje haalt u efficiënt vuil en kruimels uit elke kier, of het nu in gestoffeerde meubels is of in de auto.
Opblazen is ook geen probleem Rainbow, bijv. B. ballonnen, luchtbedden, zwembaden en nog veel meer.
Haarverzorging voor honden en katten is gemakkelijk met de dierenhaarborstel.
Het natte mondstuk zuigt vloeistoffen van tapijten, stoffering en gladde vloeren.
Het kleine mondstuk is flexibel en extra smal en kan zelfs in de kleinste, moeilijk bereikbare kieren komen.
De Aerofresh-zak is ideaal voor het stofzuigen, schoonmaken en opfrissen van matrassen, kussens, knuffels etc.

Accessoires

De RainJet/Vloertrekker

<strong>De RainJet/Vloertrekker</strong>

De RainbowMate

<strong>De RainbowMate</strong>

Rainbow MiniJet

<strong>Rainbow MiniJet<br /></strong>

De AquaMate

<strong>De AquaMate</strong>

 

Ga naar alle accessoires

CONTACT

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het onderstaand formulier.