website wordt geladen...

Virussen & bacteriën bestrijden

corona.pngHoewel het bestrijden van virussen een grondige desinfectie vereist, is uw huis reinigen met het Rainbow reinigingssysteem een belangrijke stap in dit schoonmaakproces. Het gebruiken van de Rainbow is een milieuvriendelijke en kosteneffectieve manier om alle schadelijke stoffen, inclusief die waar een virus zich aan kan hechten, uit de lucht te verwijderen. Door het wassen van de lucht in uw woning zorgt de Rainbow ervoor dat deze 100% wordt vervangen door schone gezonde, met water gewassen, lucht. 

Amerikaanse overheid positief over luchtreinigers

Het Environmental Protection Agency is het onafhankelijke federale agentschap van de Verenigde Staten dat belast is met de bescherming van de volksgezondheid en de bescherming van het milieu. Dit agentschap schrijft het volgende:
"
Bij correct gebruik kunnen luchtreinigers helpen bij het verminderen van door de lucht verspreide verontreinigingen, waaronder virussen in een huis of een besloten ruimte. Een draagbare luchtreiniger op zich is echter niet voldoende om mensen tegen COVID-19 te beschermen. Bij gebruik in combinatie met andere best practices die worden aanbevolen door de Centers for Disease Control and Prevention, kan het gebruik van een luchtreiniger deel uitmaken van een plan om uzelf en uw gezin te beschermen."

Stichting Aromatherapie: "Eucalyptusolie zorgt binnen 15 minuten voor virusvrije lucht"

De Stichting Aromatherapie schrijft het volgende:
"Al lange tijd weten we dat essentiële oliën effectieve bestrijders zijn van bacteriën en schimmels. Er wordt de laatste tijd steeds meer bekend over de actieve rol van essentiële oliën bij het verminderen van de influenza symptomen en verspreiding van een virus. Zo is bekend dat verschillende oliën al heel vroeg in het infectieproces (waarbij ze een gastcel overnemen en zich vermeerderen) de influenza kunnen bestrijden."

"Eucalyptusolie (Eucalyptus polybractea) bereikte een aantal van 0 virussen in de lucht na 15 minuten (na een verdamping van 15 seconden in een diffuser)."

As seen on American Restoration Las Vegas

"Een van de laatst overgebleven Rainbows uit de 2e wereldoorlog welke werd gebruikt om goed te kunnen ademen. Wordt in ere hersteld."

RainMate: Ervaar de natuurlijke geur van schoon

Met de RainMate kunt u op een 100% natuurlijke manier de lucht binnenshuis aromatiseren en desinfecteren. Vieze lucht wordt opgezogen en er komt schone zuivere gearomatiseerde lucht terug, uw huis in.

Bekijk hier de aanbieding
of lees eerst meer info

Accessoires

De RainJet/Vloertrekker

<strong>De RainJet/Vloertrekker</strong>

De RainbowMate

<strong>De RainbowMate</strong>

Rainbow MiniJet

<strong>Rainbow MiniJet<br /></strong>

De AquaMate

<strong>De AquaMate</strong>

 

Ga naar alle accessoires

CONTACT

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het onderstaand formulier.